Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 08, 2010

Δημοτικές Εκλογές και Δημόσια Έργα

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010. Και οι δημοτικές εκλογές πλησιάζουν...!!!
Και ως γνωστόν τι άλλο κάνουν οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης - δηλαδή οι δήμαρχοι...???
Μα φυσικά στρώνουν δρόμους καλλωπίζουν πεζοδρόμια και ότι άλλο μπορούν, σπαταλώντας τα ελάχιστα λεφτά τα οποία δεν καταχράστηκαν ακόμη (γιατί δεν πρόλαβαν), ώστε να μας πείσουν ότι αξίζει να τους δώσουμε την ψήφο μας.
Ο δήμαρχος της Ηλιούπολης λοιπόν σκέφτηκε να στρώσει κάποιους δρόμους μπας και τσιμπήσει κανένα ψήφο. Και μην έχοντας λεφτά να στρώσει όλους τους δρόμους αποφάσισε να στρώσει κάποιους λίγους (ελάχιστους κυριολεκτικά). Πράγμα το οποίο και έκανε μέσα στον Αύγουστο. Οι δρόμοι που έστρωσε είναι σε περιοχή-γειτονιά που παίρνει αρκετούς ψήφους και λέγεται "τυπογραφικά" και ο νοών νοείτω...
Όμως επειδή στην Ελλάδα είμαστε ένα μπουρδέλο με πουτάνες μόνο και χωρίς τσατσά ή νταβατζή (γιατί όλοι πουτάνες είναι, ακόμη και αυτοί που φαινομενικά κυβερνάνε μιας και οι νταβατζήδες τους βρίσκονται στο εξωτερικό, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...), ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάποιος που να ορίζει-κουμαντάρει όλες αυτές τις πουτάνες που κάνει η κάθε μια ότι της καυλώσει...!!!
Ποιο είναι το αποτέλεσμα...???
Μα η φωτογραφία φυσικά τραβηγμένη σήμερα το πρωί που ξεκίνησα για την δουλειά μου...!!!
(Ο δρόμος είναι η Γαβριηλίδου μεταξύ Νικολάου πολίτη και Ροβέρτου Γκάλλι)
Η ΕΥΔΑΠ πέρασε σήμερα αρχές Σεπτέμβρη (γύρω στις 15 με 20 ημέρες μετά το στρώσιμο του δρόμου) να κάνει μια σύνδεση με αποτέλεσμα να σκάψει τον δρόμο εγκάρσια όπου φεύγοντας φυσικά θα αφήσει το γνωστό σαμαράκι...
Ενώ στην Ιταλία ας πούμε κάποτε που έβλεπα ποδηλατικούς αγώνες όταν χρόνια πίσω μας έδειχνε το Eurosport η ΕΡΤ, περνούσε ο ποδηλάτης πάνω από μπάλωμα στον δρόμο και δεν παρατηρούσες ούτε την ελάχιστη αναπήδηση στο ποδήλατο...!!! (οι Ιταλοί φημίζονται για την άσφαλτο και τους δρόμους τους)
Έτσι λοιπόν δεν μπορώ παρά να υποβάλω τα σέβη μου για άλλη μια φορά στους διοικούντες αυτό τον άμοιρο τόπο.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. Γαμώ το μουνί της μάνας του νυν δημάρχου της Ηλιούπολης (μην ανησυχήτε δεν το βλέπω καθόλου κομματικά - άλλωστε τον τέως ΠΑΣΟΚ ή ΚΚΕ δεν θυμάμαι καλά, τον έχω βρίσει σε προηγούμενο post...)
2. Γαμώ το μουνί της μάνας του υπευθύνου του δήμου Ηλιούπολης για τα δημόσια έργα - αν υπάρχει τέτοια θέση - και τέλοσπάντων σε όποιο υπεύθυνο για τον εξαιρετικό συντονισμό των υπηρεσιών του δήμου και του κράτους γενικότερα
3. Γαμώ το μουνί της μάνας του αντίστοιχου διευθυντή ή τομεάρχη ή όποιου υπεύθυνου από την μεριά της ΕΥΔΑΠ για τους ίδιους παραπάνω λόγους.
4. Γαμώ το μουνί της μάνας του όποιου υπευθύνου από το υπουργείο στο οποίο ανήκει η εν λόγω αρμοδιότητα (μεταφορών-δημοσίων έργων ή όποιο άλλο όπως και αν λέγεται) για τους ίδιους παραπάνω λόγους.
5. Τα τελευταία σέβη βεβαίως αφορούν και τον αντίστοιχο υπουργό. Ήτοι γαμώ το μουνί της μάνας σας κύριε υπουργέ...!!!
6. Τέλος γαμώ το μουνί της μάνας του σημερινού πρωθυπουργού (της αρχιπουτάνας δηλαδή - κοίτα και παραπάνω για επεξήγηση της εν λόγω έκφρασης). Βεβαίως τα τελευταία σέβη μου θα ήθελα να τα μεταφέρω σε όλους ανεξαιρέτως τους πρωθυπουργούς-αρχιπουτάνες που έχουν περάσει από αυτό τον τόπο από την στιγμή της γέννησης μου και μετά (1971) είτε ζωντανούς είτε πεθαμένους...!!!!!
Α και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε στις δημοτικές που έρχονται κάποιον από τα μεγάλα ή μικρότερα κόμματα ή κάποιον ανεξάρτητο που μέχρι πρόσφατα ήταν εξαρτημένος αλλά δεν τα βρήκε στην μοιρασιά μαζί τους και έτσι ανεξαρτητοποιήθηκε...!!!!!!!!!
Δεν φαντάζεστε ρε αρχιλαμόγια πόσο εύχομαι ένας από όλους εσάς που μπινελίκωσα να τολμήσει να γράψει έστω και μισή γραμμή ως απάντηση σε τούτο εδώ το post και να σας πιάσω από την μούρη να την τρίψω στον φρεσκοστρωμένο-φρεσκομπαλωμένο δρόμο που μας χαρίσατε για τα επόμενα 10 χρόνια τουλάχιστον...!!!
Άντε γεια...!!!!!!!*

* = που λέει και ο άλλος ο μαλάκας ο χασίκλας (με το κατσαρό μαλλί το όνομα του οποίου μου διαφεύγει τώρα) στο Sport TV και τον είχαν και σε απογευματινή ή νωρίς στην βραδινή ζώνη να τον βλέπουν τα παιδιά μας να τον έχουν για πρότυπο...!!!
(α και να μην ξεχάσω γαμώ του μουνί της μάνας αυτού που αποφάσισε ή/και ενέκρινε να βγαίνει αυτό το ρεμάλι στην τηλεόραση...!!!)
υπόψιν ότι είμαι και ολυμπιακός ε...

2 Σχόλια:

Anonymous Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία τα λές Sir G, αλλά μήπως βρίζεις υπερβολικά? χάνεις επισκέπτες ετσι νομίζω...

Τα σεβη μου
Ο γραμματέας σας και κάτοχος του πτυελοδοχείου σας.

21/2/11 15:28  
Blogger matakias είπε...

Φίλε ανώνυμε ναι αλλά τα είχα πάρει εντελώς όταν έγραφα το εν λόγω post

15/4/11 20:46  

Δημοσίευση σχολίου

<< Αρχική σελίδα